Magaziner - Depozit Afumati in Bucuresti

Pentru depozitul din Afumati, angajam magazineri responsabili pentru aranjarea marfii in depozit, pregatirea marfii pentru livrare si verificarea la livrare. Activitatea se desfasoara in conditii de depozit cu temperatura controlata. Responsabilitati: • Incarcarea si descarcarea masinilor cu marfa; • Aranjarea produselor in depozit pe sortimente si termene de valabilitate; • Manipularea produselor in depozit in conditii de securitate si igena , astfel incat acestea sa nu se deterioreze; • Pregatirea marfii pentru livrare catre clienti conform avizelor de incarcare sau indicatiilor gestionarului; Transport asigurat pe 3 rute: 2 din Bucuresti, de la Obor, metrou Costin Georgian si 1 din jud Ialomita: Reviga - > Cocora - > Urziceni - > Afumati Program: Luni - Vineri: ture 12/24 (07:00-19:00 - 19:00- 07:00) Lactalis Logistic este compania care ofera solutii logistice pentru companiile din cadrul Lactalis Group Romania (Parmalat, Albalact, Covalact, LaDorna). Activitatile de transport si distributie sunt operate de propria noastra flota de 135 de camioane si sprijinite suplimentar de flota externa. Lactalis Logistic are peste 500 de angajati si se ocupa de livrari nationale in 24-48 de ore.

Despre companie

Lactalis Logistic este compania care ofera solutii logistice pentru companiile de lactate din cadrul Lactalis Group Romania (Albalact, Covalact, LaDorna). Compania opereaza in 7 depozite regionale (Bucuresti, Timisoara, Craiova, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Campulung Moldovenesc si Oiejdea) si prin 14 puncte de cross dock. Activitatile de transport si distributie sunt operate de propria noastra flota de 135 de camioane si sprijinite suplimentar de flota externa. Lactalis Logistic are peste 500 de angajati si se ocupa de livrari nationale in 24-48 de ore. DESPRE GRUPUL LACTALIS Grupul Lactalis ocupa primul loc in lume in domeniul lactatelor, fiind cel mai mare producator de lactate si branzeturi din Europa, cu cea mai mare colectare de lapte din aceasta regiune. Experienta sa de peste 88 de ani este sustinuta de un profesionalism dovedit prin portofoliul larg de produse, adaptate la asteptarile consumatorilor din intreaga lume. Grupul are 85,000 de angajati, detine mai mult de 266 de fabrici in 51 de tari si este prezent in 85 tari la nivel global. Avand sediul central in Laval, vestul Frantei, compania a avut in 2020 vanzari de 21,1 miliarde de dolari. Mai multe detalii gasiti pe www.lactalis.fr.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!