- Monitorizeaza procesul tehnologic, incepand cu intrarea materiilor prime in zona de productie, continuand cu procesul de preparare si pana la predarea produsului finit la depozitul frigorific;
- Coordoneaza echipele de operatori, supervizori si tehnologi si este responsabil de zona de productie in cadrul unui schimb;
- Este responsabil de administrarea echipei din productie incluzand: stabilirea impreuna cu managerul de productie a distribuirii operatorilor pe schimburi in functie de produsele ce vor fi realizate, distribuirea personalului pe activitati in functie de competentele detinute si asigurarea disciplinei;
- Se asigura ca este respectat planul de productie in linie cu standardele companiei
Requirements
- Abilitati bune de comunicare si relationare;
- Capacitate de a organiza si a coordona un grup de angajati;
- Spirit de observatie dezvoltat;
- Disponibilitate pentru munca in 3 schimburi;
- Capacitate de analiza;
- Intelegere a procesului tehnologic;
- Cunostinte de limba engleza de nivel mediu;
- Cunostinte de operare calculator de nivel mediu;
- Constituie un avantaj major studiile medii / superioare in domeniul alimentar;
- Constituie un avantaj experienta minima pe post sau un post similar