Manipulant marfa depozit legume-fructe CORA in Bucureşti

Vrei un loc de munca stabil intr-o companie de renume? Alatura-te unei echipei din depozitul legume fructe, din Cora Pantelimon si te vei dezvolta impreuna cu noi!

Vei aranja produsele in depozit si le vei pregati pentru livrare. Sunt produse perisabile si se lucreaza la temperatura controlata!

Daca esti o persoana energica si responsabila, esti colaboratorul de care avem nevoie!

 

Ce iti oferim :

Bonus lunar de performanta, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, decont de transport. Contract pe perioada nedeterminata

Program de lucru in schimburi (Schimbul 1- 06:30-15:00 Schimbul 2- 13:30-22:00), 8 ore/zi la care se adauga 30min pauza de masa, 5zile/saptamana

Rugam cei interesati sa aplice la anunt, cu CV-ul lor cat mai complet online, pe platforma mynextjob!

Daca esti interesat de acest post, pt mai multe detalii,ne poti contacta la numarul de telefon: 0747.779.209

 

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!