Mecanic auto/Tehnician Diagnoza auto - Strainatate in Arabia Saudită

Suntem Grupul Juffali, si reprezentam mărcile Mercedes-Benz, MCV Buses, EvoBus, Mitsubishi FUSO și Juffali Trucks în Regatul Arabiei Saudite. Daimler Truck AG este lider global în lumea vehiculelor comerciale iar ,aceste mărci sunt sinonime cu tehnologia de vârf și calitatea de neegalat.

OFERTA NOASTRA presupune relocarea in Arabia Saudita si include:

-Salariu competitiv; 
-Pachet de relocare: decontare locuință, decontare transport și decontare mobil;
-Asigurare medicală;
-Tichete de masa;
-Bonus de performanță.

Sunteți un tehnician de diagnoza calificat, în căutarea unei provocări profesionale?
Atunci avem o oportunitate excelentă disponibilă pentru a vă alătura echipei noastre : Pe lângă faptul că veti asigura service-ul și reparația vehiculelor Mercedes-Benz premium și veti lucra în cadrul unei echipe dinamice și muncitoare, veti beneficia și de o pregătire tehnică care va va ajuta să progresati în carieră.

Căutăm o persoană care poate oferi cunoștințe tehnice și de specialitate și care dorește să treacă la nivelul următor. În calitate de tehnician calificat și certificat, veți fi încrezător în efectuarea lucrărilor de întreținere și de service pentru vehicule, în evidențierea problemelor către managerul de service și consilierii de service și în efectuarea lucrărilor de reparații, menținând standardele companiei și ale industriei.

Veți aplica o atenție sporită la detalii și o capacitate de a găsi soluții inovatoare la probleme dificile în timp ce efectuați diagnosticarea și reparațiile vehiculelor comerciale.

Oferim facilități, echipamente și tehnologii de ultimă generație în atelierele noastre, care sunt sigure, prietenoase și curate. Veti avea nevoie de un permis de conducere complet curat și abilități excelente de comunicare ca cerințe cheie pentru acest post.

CANDIDATUL CAUTAT:

Formare și calificare:
- Profesionist tehnic calificat și instruit într-o profesie de service auto sau dovada unor competențe comparabile.
- Sesiune de formare pentru tehnicieni de diagnosticare certificați (capacități suplimentare de diagnosticare, metode de remediere a defecțiunilor) și participare anuală la cursurile de formare a produselor Mercedes-Benz
- Curs de inițiere în sistemele de diagnosticare specifice Mercedes-Benz

Experiență:
Cel puțin doi ani de experiență ca tehnician de sistem în cel puțin unul, ideal două domenii de competență.
- Dețineți cunoștințe despre cele mai recente instrumente IT post-vânzare și puteți să le utilizați (de exemplu, WIS, TIPS, Star Diagnosis, DMS, sistem de înregistrare a timpului, ASRA, EPC).

-Puteți iniția, susține și gestiona soluții la probleme chiar și în situații dificile.
- Aveți potențial de management general, sunteți proactiv și puteți consilia echipe.-

-Sunteți capabil să realizați în mod independent planificarea și organizarea etapelor de diagnosticare și de operare în procesul de lucru în atelier, utilizând ca mijloace auxiliare toate sistemele de informare și de gestionare a atelierului utilizate frecvent.

Aveți cunoștințe de sistem excelente și detaliate în domeniul vehiculelor, al service-ului, al reparațiilor și al diagnosticării.
- Aveți cunoștințe bune de proiectare, funcționare și conectare în rețea a sistemelor și componentelor din vehicul.
- Aveți cunoștințe foarte bune despre sistemele electronice ale vehiculului
- Aveți cunoștințe bune de telecomunicații, manipulare de software, rețele IT și structuri de meniuri.
- Sunteți capabil să operați toate sistemele și funcțiile curente ale vehiculului.
- Cunoașteți toate operațiunile de întreținere, testare și reglare și/sau sunteți capabil să le învățați rapid;

-Sunteți capabil să creați diagnostice complexe, în special cu sisteme conectate în rețea, să le documentați și să le transmiteți terților cu comentarii clar structurate.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!