Montator subansamble in Braşov

Lucrezi in productie dar vrei sa iti schimbi angajatorul? Sau poate doar iti cauti un loc de munca? Haide sa ne cunoastem! Angajam MONTATORI SUBANSAMBLE (piese de mici dimensiuni) pentru un client de top din Brasov. Iti oferim: - pachet salarial avantajos (salariu + sporuri + prime), - tichete de masa, - asigurare medicala privata, - transport asigurat/decontat, - instruire la locul de munca, - posibilitate de colaborare pe termen lung, Ce ne dorim de la tine? -seriozitate, meticulozitate si precizie; -bune abilitati de organizare si gestionare a timpului; -sa fii un bun coleg; Ce o sa faci? -montezi, verifici si ambalezi piesele,

Despre companie

Human Solutions – suntem o firmă de recrutare din Brașov, care a luat ființă din dorința unui grup de specialiști in resurse umane de a furniza servicii flexibile si adaptate nevoilor fiecărui client. Am căpătat renume pe plan local și nu numai, prin calitatea serviciilor, prin adaptabilitate, implicare si relaționare personală.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!