Muncitor calificat/necalificat in Ilfov

Firma de constructii angajeaza montator sticla, oglinzi, compartimentari sticla, balustrade sticla, usi de sticla, tamplarie PVC si aluminiu. Ne dorim o colaborare pe termen lung cu persoane serioase,dornice sa invete si sa se remarce intr-o echipa tanara si dinamica. Oferim:-salariu atractiv -bonuri de masa -diurne pentru deplasarile in afara Bucurestiului si a tarii -contract de munca perioada nedeterminata -program de lucru L-V 08-17 Sediul:Dobroesti, Ilfov Pentru detalii ne puteti contacta la numerele de telefon: Chirvasiu Traian Ionut :0722510666 Ivan Alexandra :0764593958

Despre companie

Obiectul principal de activitate al societatii este Cod Caen 4334 -lucrari de vopsitorie -zugraveli -montari de geamuri(compartimentari sticla,balustrade sticla,usi de sticla,oglinzi,tamplarie PVC si aluminiu) Cu o experienta de peste 20 de ani, TRARION SERV SRL este o societate dinamica ce asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniu.Calitatea activitatii noastre este data de utilizarea unor materiale moderne, conforme cu ultimele standarde si norme din domeniu.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!