Operator dispecer in Bucureşti Sectorul 2

Cora Pantelimon isi cauta colegi pentru dispeceratul central. Iti oferim: Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, cu program 12/24 – 12/48. Vei monitoriza sistemul de supraveghere video din punctele de lucru nominalizate, vei identifica si raporta neconformitatile, abaterile de la normele si procedurile de lucru, precum si tentativele de frauda, vei verifica permanent modul de functionare a sistemului de camere video sau vei intocmi si vei transmite catre management un raport in care se va prezenta principalele constatari. Atestatul de paza si operator dispecer centru de alarma constituie un avantaj! Haide in echipa noastra! Trimite CV la recrutare@cora.ro sau suna la 0758013417. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!