Operator excavator (Islanda), 3357 EUR net / lună in Islanda

 Vei beneficia de: un salariu de 3357 EUR net / lună (223 ore lucrate, după retragerea tuturor taxelor și a costurilor pentru cazare); cazarea și echipamentul asigurate de firma angajatoare; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul islandez; contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe; posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate; un spor de min. 33% pentru orele suplimentare; traducerea documentelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; Atribuțiile postului: lucrări generale de terasament pe un excavator mic cu benzi; transportul utilajelor pe o remorcă între proiectele de lucru; comunicarea cu maistrul de pe șantier; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză – la nivel mediu; experiență în domeniu 3-5 ani; atestate pentru tractoare industriale, utilaje mai mici de terasament și stivuitoare cu mai puțin de 10 tone; permis de conducere categoria B+E; cazier judiciar curat; Vrei un job? Contactează-ne la 0774 483 064, 0770 422 954 sau aplică mai jos. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite! Oferte curente: www.silverhand.ro Facebook: www.facebook.com/SilverhandRO Cursuri de germană: https://silverhand.ro/lectii-de-limba-engleza-eveline/ 

Despre companie

Silverhand România este parte a Silverhand Group, o companie multinațională de încredere, lider pe piața europeană de recrutare, cu cele mai variate și atractive oferte de muncă în Europa! Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și rapiditatea noastră. Prin intermediul nostru primești un contract legal de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Germania. Echipa noastră te ajută să găsești rapid jobul ideal.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!