Operator facturare in Bucuresti

Societatea noastra angajeaza operator facturare.

Cerinte: cunostinte contabilitate primara pentru firma distributie sector1Bucuresti. Se ofera salariul in functie de cunostinte, pana la 3000 ron. 

Firma se afla In Giulesti! Aplica cu CV-ul tau!

 

Despre companie

Incepand cu anul infintarii, compania noastra nu a incetat sa creasca, ajungand actualmente la numarul mediu de 40 de angajati si 3 depozite de 2500 m patrati complet izolate termic, astfel mentinand o temperatura constanta pe tot parcursul anului. Flota noastra auto de distributie este alcatuita din 12 masini de gabarite diferite. Portofoliul nostru de clienti este diversificat si include: retele de retail local din Bucuresti si din tara clienti Horeca (hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, cluburi de noapte) saloane de evenimente magazine specializate de bauturi pasionati de vinuri (precum intreg staff-ul Maxiprod) Fapte diverse Ne mandrim cu faptul ca suntem primii distribuitori care au adus pe piata din Bucuresti marci consacrate precum: Cotnari, Jidvei, Tohani. Experienta Maxi Prod, dar si relatiile bune cu companiile colaboratoare, permit distribuirea unui numar de 5.000.000 de sticle anual.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!