Operatori call center - telesales in Cluj Napoca

Jobul se adreseaza persoanelor cu bune abilitati de comunicare si relationare care doresc sa se implice in domeniul vanzarilor de servicii de plati. Acest serviciu se adreseaza tuturor firmelor care incaseaza contravaloarea serviciilor prin cash, carduri, crypto, wallet-uri si bonuri/carduri de masa. 

Jobul presupune un salariu fix multumitor pentru acest tip de job la care se adauga bonusuri pentru calitate si performanta in munca. Orarul de munca este de luni pana vineri de la orele 9 pana la 18 cu o ora pauza de masa. 

Experienta anterioara este necesara pentru a fi obisnuit sa foloseasca solutii soft pentru stocare date, usurinta in comunicare cu clientii si mai ales disponibilitate de a invata tehnici noi de abordare si dorinta de a reusi in ceea ce face.

Detalii suplimentare la 0720534134


Despre companie

Bioeuro este o companie care activeaza in domeniul productiei si distributiei de solutii software pentru automatizare procese si de asemenea in livrarea de servicii de business development strategic in tarile Europei de Est

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!