Personal calificat pentru instalatii in România, Bucureşti

Instalatii electrice, sanitare, termice, ventilatii, incendiu, sisteme video, control acces.

Executa lucrari de instalatii sub coordonarea sefului de echipa, sefului de santier.

Salariul: 3.000 - 4.000 net, in functie de experienta; bonuri de masa (310 lei); abonament policlinica privata; bonus proiect.- Studii medii tehnice de profil;- Disponibilitate la lucrul pe santier;- Spirit de echipa si de colaborare;- Personalitate energica, proactiva, cu atitudine pozitiva.Companie care beneficiaza de facilitatile fiscale prevazute in OUG 114/2018: activitate in constructii, perioada 2019 - 2028

Despre companie

GTS este un grup de companii specializat in tehnologii de constructie eficiente si solutii IT&C de cea mai inalta calitate, solutii de securitate fizica, solutii de facility management, cablare structurata, sisteme de energie si back-up, solutii de iluminare, sisteme sanitare si HVAC, proiectare si dezvoltare data center, solutii software & hardware, proiecte tehnologice la cheie. Compania noastra ofera servicii de dispecerizare, monitorizare centrala si zonala si de interventie antiinfractionala operativa. Procedurile de monitorizare si interventie se stabilesc concret pentru fiecare sediu si eveniment in parte, in functie de localizarea acestuia, dispunerea in zona, caile de acces existente, spatiile din imediata vecinatate, factori de risc.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!