PERSONAL DEPARTAMENT FOOD & BEVERAGE in Constanţa

Hotelul Zenith – conference & spa - Mamaia angajează :

BUCATAR - SEF DE TURA

- Experiență minimum trei ani în bucătărie de restaurant cu serviciu “a la carte” sau bucătarii de volum;

- Calificare de bucătar este un avantaj (studii medii, absolvent liceu, școală profesională de specialitate);

- Cunoștințe privind modul de folosire a utilajelor și ustensilelor din bucătărie și întreținerea acestora;

- Cunoștințe privind tehnologia culinară, norme și reguli de igienă, reguli de păstrare a alimentelor;

- Capacitatea de a respecta întocmai structura rețetelor, timpilor de preparare și setarea preparatelor;

- Respectarea autorității și indicațiilor profesionale și organizatorice ale șefilor ierarhici;

 

BUCATAR

- Experiență minimum doi ani în bucătărie de restaurant cu serviciu “a la carte” sau bucătarii de volum;

- Calificare de bucătar este un avantaj (studii medii, absolvent liceu, școală profesională de specialitate);

- Cunoștințe privind modul de folosire a utilajelor și ustensilelor din bucătărie și întreținerea acestora;

- Cunoștințe privind tehnologia culinară, norme și reguli de igienă, reguli de păstrare a alimentelor;

- Capacitatea de a respecta întocmai structura rețetelor, timpilor de preparare și setarea preparatelor;

- Respectarea autorității și indicațiilor profesionale și organizatorice ale șefilor ierarhici;

 

OSPĂTAR / BARMAN

 

- Ținută generală întotdeauna îngrijită și igiena personală impecabilă;

- Prezență agreabilă, amabilitate, atenție distributiva, capacitate bună de comunicare;

- Disciplinat, motivat, stabil emoțional, stare buna de sănătate;

- Atitudine pozitivă, conciliantă, de înțelegere și sprijin reciproc în relațiile cu colegii;

- Servirea băuturilor alcoolice/ non alcoolice, a preparatelor pe bază de cafea și a produselor culinare;

- Rezolvarea cererilor clienților potrivit standardelor și regulilor interne ale restaurantului;

- Obligația să se asigure de respectarea calității și gramajului produselor înainte de efectuarea serviciului;

- Obligația să asigure clienților servicii atente și complete:

- Obligația să asigure curățenia spațiilor deservite, integritatea inventarului folosit și stocurile necesare;

- Întocmirea notei de plată și a încasărilor potrivit instructajului si procedurilor legale prezentate;

- Capacitatea de dialog corect în limba engleza reprezintă un avantaj;

 

BENEFICII:

 

- mediu de lucru placut;

- spatii noi si moderne ;

- o echipa tanara in restaurant, bucătarie si in hotel;

- management atent la implicarea fiecarui membru al echipei;

- pachet salarial motivant ;

- transport parțial decontat;

- masă de prânz asigurată.

 

SALARIUL CONVENABIL INTEGRAL CONSEMNAT ÎN CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ LEGAL

 

Așteptam CV-ul Dvs. pe adresa: foodbeverage@zenithhotel.eu. Detalii la telefon: 0732121615. 

 

În calitate de operator de date cu caracter personal, vă rugam să petreceți câteva momente pentru a citi nota de informare privind prelucrarea datelor Dvs. în contextul angajăriiș o puteți face accesând link-ul următor:  http://bit.ly/2HU7MrJ

 

 

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!