Personal fabrica piese auto in Europa in Cehia

Recrutam barbati, femei si cupluri.

Companiile angajatoare ofera:


- Contract de munca permanent;
- Salarizare motivanta :
* Incepand de la 3.7 pana la 5 Euro / ora pentru posturile fara calificare in fabrici de: -Garnituri auto, Paleti Metalici, Bancomate, Depozite de prelucrare a carnii, Paleti din Lemn 
- Incepand de la 6 pana la 8 euro pe ora pentru sudori, plus alte bonusuri si beneficii.
- Cazare GRATUITA;
- Asigurare de viata si asigurare in caz de accident;
- Training de specialitate GRATUIT;
- Posibilitatea de avansare in cadrul companiei;
- Translator.
- Transportul Asigurat din toata tara;

-Daca nu esti hotarat sau doresti sa pleci in saptamanile viitoare aplica acum si te poti inscri pentru posturile de operator depozit la:
- Kaufland
- Tesco
- Globus
- Kargo
si o sa fii printre primii care o sa beneficieze de aceste posturi. 
Aplica acum. Locuri limitate!

 

 

 

Despre companie

Vă oferim un mechanism simplu şi direct de angajare a forţei de muncă calificată din UE în limitele bugetelor şi termenelor. Având un birou în Marea Britanie şi România înseamnă că înţelegem cerinţele dumneavoastră şi ne sunt la îndemână. Putem furniza personal uşor şi avantajos pentru afacerea dumneavoastră. Lucrăm cu firme de Recrutare specializate din Marea Britanie, Suedia, Cehia, Austria, Slovacia, Olanda, Belgia, Germania pentru a identifica candidaţii relevanţi pentru anumite posturi. Angajându-ne în acest proces de plasare cu împărţirea comisionului, orice agent de recrutare/firmă care doreşte să fie partener/ă cu noi va avea acces la o reţea şi o resursă mai vastă de talente.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!