Personal magazin Cora Alexandriei in Bucureşti

Ne completam echipa Cora Alexandriei si cautam colegi dornici sa descopere comertul alaturi de noi.

Cautam tehnicieni intretinere, calificati in domeniul electric pentru verificarea si asigurarea functionarii echipamentelor si instalatiilor, casieri prompti si amabili in intampinarea clientilor si macelari pentru pregatirea produselor noastre proaspete.

Ce iti oferim:

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.

Cum aplici la noi Iti poti depune cv-ul la serviciul clienti din magaziul Cora Alexandriei, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0758.030.736 si mentionati anunutl de pe MYNEXTJOB.

Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!