Problem Manager RUN - IT in Bucuresti

 

Problem Manager RUN -IT

 

  • Post: Problem Manager RUN -IT
  • Departament: Directiunea Sisteme Informatice
  • Orașe: BUCURESTI
  • Disponibil de la: 12 octombrie 2020

 

Responsabilități

 

Mentine o imagine de ansamblu asupra situatiei mediului de productie si impreuna cu resursele cheie implicate evalueaza riscurile si pregateste actiuni pentru limitarea sau atenuarea riscurilor.Este responsabil pentru coordonarea tuturor aspectelor legate de diagnosticarea si rezolvarea problemelor.Mentine o imagine de ansamblu asupra sirului de probleme, actualizeaza starea si informeaza partile interesate despre progres.Organizeaza intalniri cu echipe locale si internationale.Gestioneaza incidente majore si faciliteaza colectarea si analiza datelor ce conduc la o solutie pe termen lung a problemei.Asigura a calitate imbunatatita a serviciilor si solutiilor.Are o responsabilitate clara privind activitatile de imbunatatire continua. Daca profilul tau se potriveste cu cel de mai sus si rolul te atrage, trimite-ne CV-ul tau.

 

Profilul candidatului

 

Suntem RUN-IT, un departament de servicii partajate care ofera suport IT de nivel 2 pentru mai multe tari din grupul Auchan. Misiunea noastra este de a asigura prin monitorizarea si depanarea continua a problemelor tuturor resurselor IT si operatiunilor recurente, astfel incat serviciile furnizate clientilor nostri sa fie disponibile si sa indeplineasca toate standardele calitate. Sarcina principala a Problem Mangerului este de a preveni aparitia problemelor / incidentelor, precum si de a minimiza impactul celor care nu pot fi prevenite. Acesta analizeaza, identifica, prioritizeaza si atribuie responsabilitatea pentru probleme, apoi gestioneaza intregul proces pana la solutionare. O parte cheie a rolului este crearea si gestionarea unei baze de date pentru a mentine informatiile despre erorile cunoscute si solutiile alternative. Candidatul potrivit pentru acest rol indeplineste conditiile de mai jos:Studii superioare absolviteCunoaste limba engleza la nivel avansat; franceza- nice to haveNivel inalt de intelegere a infrastructurii si a fluxurilor activitatiiExperienta dovedita in roluri din care a rezolvat probleme fara a avea o echipa in subordine directa ( Project Management sau Product Management )Abilitati analitice, atentie la detalii, stabilitate, responsabilitate, precum si focus pe client.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!