Procesator legume si fructe in Bucureşti, IlfovLoja Fructelor, o companie tânăra, lider în procesarea fructelor și legumelor, care a fost creata cu scopul de oferi romanilor o cale mai delicioasa, sănătoasă și convenabilă de a avea o dietă bogată în fructe și legume și a-i ajuta astfel trăiască mai ușor o viată sănătoasă.

Fii cu inițiativă! Suntem o companie mică, nu-ți fie teamă faci lucrurile altfel. Și nu ceda niciodată în fata unei oportunități!

Fii responsabil! Încearcă mereu să faci lucrurile mai bine, tine cont de comunitate și mediu. Țineți promisiunea!

Fii generos! Fă-ți timp pentru ceilalți, fă-ți timp spui “mulțumesc!” sau dai un feedback onest. Și când poți, alocă timp și resurse pentru cei care au mai multa nevoie decât tine. Atât de simplu!

Ce căutam ?

Persoane serioase, care se alăture echipei noastre tinere pentru un loc de munca stabil în domeniul procesării fructelor exotice ( spălare, curățare, taiere, dozare, ambalare). Nu contează daca ai sau nu experiență în domeniu dar daca ești interesat/ interesata de un loc de munca cu condiții avantajoase trebuie doar ne contactezi. Locația este ușor accesibila cu mijloace de transport în comun (în apropiere de noul Lidl Voluntari). Te recompensam cu un pachet salarial atractiv și cel mai important, mereu la timp !

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!