Procesator legume si fructe in Bucureşti Sectorul 2, Voluntari

 

Loja Fructelor, o companie tânăra, lider în procesarea fructelor și legumelor, care a fost creata cu scopul de oferi romanilor o cale mai delicioasa, sănătoasă și convenabilă de a avea o dietă bogată în fructe și legume și a-i ajuta astfel să trăiască mai ușor o viată sănătoasă.

Fii cu inițiativă! Suntem o companie mică, nu-ți fie teamă să faci lucrurile altfel. Și nu ceda niciodată în fata unei oportunități!

Fii responsabil! Încearcă mereu să faci lucrurile mai bine, tine cont de comunitate și mediu. Țineți promisiunea!

Fii generos! Fă-ți timp pentru ceilalți, fă-ți timp să spui “mulțumesc!” sau să dai un feedback onest. Și când poți, alocă timp și resurse pentru cei care au mai multa nevoie decât tine. Atât de simplu!

Ce căutam ?

 

Persoane serioase, care să se alăture echipei noastre tinere pentru un loc de munca stabil în domeniul procesării fructelor exotice ( spălare, curățare, taiere, dozare, ambalare). Nu contează daca ai sau nu experiență în domeniu dar daca ești interesat/ interesata de un loc de munca cu condiții avantajoase trebuie doar să ne contactezi. Locația este ușor accesibila cu mijloace de transport în comun (în apropiere de noul Lidl Voluntari). Te recompensam cu un pachet salarial atractiv și cel mai important, mereu la timp !

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!