Referent arte vizuale / PR Officer in Bucuresti, Bucureşti Sectorul 2

Internship  plătit de 6 luni în cadrul proiectului Imago Mundi - proiect de artă contemporană derulat de Fundația Benetton din Italia / Galeria Estopia, București + oportunitate de integrare efectivă în cadrul echipei de proiect pe termen lung

 

Proiectul Imago Mundi are ca scop o cartografiere a fenomenului artistic la nivel global, iar echipa noastra de la Bucuresti s-a focalizat in ultimii 5 ani asupra Europei de Est, selectand si incluzand cate 100 de artisti din fiecare tara a zonei, din Romania, Bulgaria, tarile fostei Iugoslavii, realizand cataloagele, adevarate instrumente complexe de lucru pentru fiecare tara in parte, plus expozitiile in care au fost prezentate lucrarile artistilor. In prezent derulam un proiect pe urmatorii trei ani, unul global de data aceasta, Art Theorema, in care selectam 200 de artisti internationali pe an, pe baza unor criterii de maxima inovatie in materialele cu care lucreaza. Mai multe detalii sunt accesibile pe site-ul proiectului:  

 

In aceasta perioada, dorim sa ne extindem echipa de la Bucuresti si am fi interesati sa cooptam unul sau doi tineri absolventi de Litere,  Arte / Stiinte Umaniste, care sa cunoasca foarte bine limba engleza si care sa fie interesati de o evolutie ulterioara in zona derularii de proiecte culturale / de arta, editing (vor fi implicati in redactarea și editarea textelor pentru catalogul care este publicat anual) si comunicare proiect. Oferim un training intensiv de 6 luni de zile, plătit, dupa care, in functie de performantele si de interesul potential al colaboratorului nostru, dorim foarte mult sa stabilim o relatie de colaborare si de integrare efectiva in colectivul nostru pe termen indelungat. Proiectul ofera o excelenta expunere internationala, comunicarea se farc in limba engleza, limba italiana constituie un avantaj, dar nu este obligatorie. Cunostintele in domeniul artistic reprezinta de asemenea un avantaj, dar suntem convinsi ca pot fi asimilate foarte repede. 

 

În prezent, de câteva luni, noi am deschis și o galerie de artă contemporană la București, Estopia Art Gallery, unde organizăm expoziții destinate promovării tinerilor artiști din Romania si din Estul Europei. Activitatea propriu-zisa de lucru in cadrul proiectului Imago Mundi se va desfasura la sediul galeriei noastre si va fi completata si de colaborare efectiva in programul galeriei, in organizarea si comunicarea expozitiilor. Mai multe despre galeria Estopia pe site-ul nostru  dar si pe paginile Estopia Art Gallery de Facebook si Instagram. 

Rugam cei interesati sa aplice la anunt cu CV.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!