Reprezentant Vanzari in Bucureşti Sectorul 5

 Daca ti-ar placea sa faci parte din echipa AZAY DESIGN, firma din Grupul Nostru, si te regasesti in descrierea dе mai jos, te invitam sa ne transmiti aplicatia ta pe mynextjob.ro. 

  Iti place sa interactionezi si sa cunosti oameni noi; Esti o persoana sociabila, dinamica, cu o gandire constructiva, orientata spre rezultate; Ai atitudine dе vanzator, esti orientat/a spre client; Identifici usor si intelegi nevoile si dorintele clientilor; Ai abilitati foarte bune dе comunicare, negociere, planificare si organizare; Iti place sa fii o persoana proactiva, pozitiva si dinamica (activitate dе teren); Stii cum sa valorifici oportunitatile dе vanzare; Ai acumulat experienta in vanzari sau iti doresti sa incepi o cariera in vanzari; Ai cunostinte dе operare PC: Microsoft Office, Internet; Ai ulilizat un soft dе tip CRM - e un avantaj. Descrierea jobului: Prospectezi piata in vederea identificarii dе noi clienti; Contactezi potentiali clienti in vederea largirii portofoliului; Stabilesti intalniri cu clientii pentru negocierea si incheierea dе noi contracte; Prezinti si promovezi serviciile companiei AZAY DESIGN; Negociezi si urmaresti derularea contractelor comerciale cu clientii, respectarea conditiilor contractuale; Urmaresti vanzarile catre clienti, precum si incasarile dе la acestia; Prezinti raportul dе activitate managerului direct si stabilesti impreuna cu acesta strategii dе crestere a vanzarilor si marirea numarului dе clienti. Beneficii: Birou central zona Unirii; Colectiv tanar si prietenos; Laptop si telefon mobil; Program flexibil dе luni pana vineri. Descrierea companiei AZAY DESIGN – Flowers & Plants este o companie dedicata in principal segmentului corporate, un excelent furnizor de flori, plante si proiecte de amenajare peisagistica. Principalele servicii oferite de AZAY DESIGN – Flowers & Plants sunt: -Design si consultanta de specialitate in alegerea de flori, plante, buchete, aranjamente florale; -Decor floral si din plante pentru birouri, magazine si spatii neconventionale; -Organizarea de workshop-uri de design floral; -Servicii de peisagistica, de la concept la implementare detaliata a proiectului. 

Despre companie

Ginza Invest SRL(GiftDesign) este o companie de distribuție la nivel național de produse pentru ambalarea cadourilor, felicitări, articole party, produse papetărie, produse cu texte şi mesaje personalizate, jucării sau home&deco. Compania noastră are un portofoliu de peste 3500 de clienți. Gestionăm peste 30 concepte pentru piața de retail şi online din Romania, compania fiind în continuă expansiune. Echipa noastră este formată din persoane profesioniste, cu o experiență vasta, care asigură o calitate superioară a produselor, lăsând o amprenta semnificativa in piata.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!