Reprezentant vanzari in Timiş

Suntem un serviciu de fulfillment nou aparut pe piata, in zona Banatului (Timisoara). Facem servicii de pick-pack-ship: de la stocarea marfii magazinelor virtuale in depozitul nostru, la preluarea comenzilor online si ridicarea lor de catre curier. Ne plac oamenii energici si organizati si e important pentru noi sa formam o echipa eficienta care functioneaza ca o masinarie unsa cum trebuie, pentru a creste mari in scurt timp si in cel mai frumos mod. Salariul este atractiv si vine cu bonusuri periodice. Rezumată într-o sintagmă, cultura noastra organizațională este: valorifică-ți calitățile, îndrăznește să fii tu, fii eficient.

Persoana noastra pe vanzari are de indeplinit urmatoarele:
• Căutarea activă de lead-uri (potențiali clienți), transformarea lor în contracte și menținerea bazei de date.
• Prezența activă pe grupuri de interes pentru proprietari de magazine virtuale (facebook, forumuri, întâlniri offline de business, etc.).
• Participarea la evenimente de business și căutarea de noi clienți sau parteneri.
• Stabilirea de demonstrații în cadrul companiilor potențiale client.
• Participarea la targuri și expoziții ca ofertant.
• Menținerea legăturii și a unei relații de business cu clienții existenți prin comunicare ocazională.
• Atingerea targeturilor de vânzări propuse prin planul de afaceri.

Experienta anterioara in vanzari constituie un avantaj.

Daca simti ca esti pregatit sa pornesti la drum cu noi, nu te temi de provocari si te pricepi la oameni trimite-ne CV-ul tau la adresa de mai jos.

Irina Panait
Manager
0723632826
iri.panait@gmail.com

Despre companie

Suntem un serviciu de fulfillment nou aparut pe piata, in zona Banatului (Timisoara). Facem servicii de pick-pack-ship: de la stocarea marfii magazinelor virtuale in depozitul nostru, la preluarea comenzilor online si ridicarea lor de catre curier. Ne plac oamenii energici si organizati si e important pentru noi sa formam o echipa eficienta care functioneaza ca o masinarie unsa cum trebuie, pentru a creste mari in scurt timp si in cel mai frumos mod. Rezumată într-o sintagmă, cultura noastra organizațională este: valorifică-ți calitățile, îndrăznește să fii tu, fii eficient.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!