Reprezentant vanzari showroom in Bucureşti

Firma Porta Doors este in cautare de noi recruti. Asadar cautam doamne dispuse sa munceasca in showroom-urile noastre unde sunt expuse atat usi de interior cat si usi de exterior.

Oferim:

- Transport pana la locul de munca si disponibilitatea de a alege sucursala cea mai apropiata pentru a va eficientiza timpul.
Sedii in zona
Banu Manta(Str. Gen. G Constantinide nr 10, sector 1, Bucuresti)
Nerva Traian( Strada Nerva Traian nr 17-19, sector 3, Bucuresti)
Soseaua de Centura(Strada Linia de centura nr.2, localitatea Stefanestii de Jos, Ilfov) 

 

ITI SUNTEM ALATURI CU:

- CURSURI DE FORMARE(In caz ca nu ai mai lucrat in acest domeniu, NU-TI FACE GRIJI!!! FIRMA PORTA DOORS ITI ESTE ALATURI SI TE AJUTA SA TE DEZVOLTI,ALOCANDU-TI O PERIOADA DE DEPRINDERE A MESERIEI, AVAND SANSA SA LUCRZI ALATURI DE OAMENI CARE AU EXPERIENTA IN DOMENIU)
- SALARIU MOTIVANT INSOTIT DE CRESTERI PERIODICE IN FUNCTIE DE APTITUDINILE TALE;
- BONURI DE MASA ;
- ASIGURARE DE VIATA; 
- CARTE DE MUNCA ;
- SALARIUL DE PANA LA 2500 RON.

 

Despre companie

Firma Porta Brand B&M s-a infiintat in anul 2005, cu scopul de a le aduce romanilor cele mai noi si calitative usi Porta Doors. Avand in stoc o gama variata, cca 40.000 de usi si tocuri, noi va punem la dispozitie dintre cele mai variate si moderne usi, cu diferite caracteristici, toate cu scopul de a servi cerintelor dumneavoastra. Gama variata si moderna pe care o oferim clientilor nostri cuprinde atat usi de interior cat si usi de exterior, usi de intrare in apartament sau industriale, usi pentru birou, hotel, institutii publice si oricare alt tip de cladire.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!