Șef  raion - Food/Non Food in Timisoara

Descrierea postului:

Ca şef de raion sunteţi responsabil pentru un anumit sortiment de marfă (conserve/alimente de bază, legume/fructe, dulciuri, lactate, mezeluri, băuturi, detergenţi, articole de sezon/camping, menaj, confecţii/încălţăminte, textile, birotică/papetărie, scule/accesorii auto, electrice/electrocasnice). Urmăriţi zilnic vânzarea mărfurilor şi vă cunoaşteţi foarte bine sortimentul. De mai multe ori pe zi controlaţi stocul de marfă cu ajutorul unor tehnici moderne de prelucrare a datelor. Prin intermediul verificărilor şi analizelor regulate puteţi să reacţionaţi rapid în cazul unor modificări previzibile sau a unora neaşteptate din raionul dumneavoastră. Comandaţi marfă la furnizorii noştri, funcţie de necesităţi, astfel încât clienţilor noştri să le fie oferită întreaga gamă de produse. Împreună cu angajaţii raionului sunteţi responsabili pentru păstrarea ordinii şi a curăţeniei.

Cerințe:

Lucraţi cu plăcere în colectiv şi puteţi să transmiteţi informaţiile şi instrucţiunile clar şi pe înţelesul tuturor. Vă păstraţi calmul în situaţii extreme şi puteţi lua decizii corecte. În comunicarea cu clienţii şi cu colaboratorii sunteţi amabil şi binevoitor.


Ofertă (bonusuri, beneficii) :

- salariu atractiv și tichete de masă;

- beneficii*: Crăciun, Paște, vacanță, zi de naștere, asigurare privată de sănătate;

- training de specialitate;

- sistem informatic performant și logistică modernă;

- oportunitatea unei cariere într-o companie multinaţională.

 * acordarea beneficiilor este condiționată de îndeplinirea unor perioade de vechime în cadrul companiei conf. CCM la nivel de unitate. 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!