Sofer cat B in Bacãu

Candidatul ideal:

Recrutam pe pozitia de sofer livrator, persoana organizata, serioasa, comunicativa, posesor permis de conducere categoria B si fara antecedente penale.

Cerinte:

  • permis de conducere categoria B
  • atitudine pozitiva in relatia cu clientii.
  • vehiculul oferit trebuie intretinut si curat
  • are o conditie fizica buna fiind dispus la efort pentru incarcare , descarcare marfa
  • are un spirit de echipa dezvoltat fiind implicat si responsabil

 

Despre companie

Societatea îşi desfăşoară activitatea comercială din anul 1994. Pe parcursul intervalului de timp aferent perioadei de la data înfiinţării şi până în prezent administratorii – asociaţi ai firmei au asigurat dezvoltarea continuă a activităţii, având la bază capitalizarea profiturilor realizate, astfel că la data aceasta activitatea curentă a firmei se concretizează astfel: :: comerţ cu amănuntul de îmbrăcăminte, încălţăminte şi comerţ cu amănuntul al peştelui şi produselor din peşte, activităţi desfăşurate în trei spaţii comerciale, situate în strada Aprodu Purice din Bacău. :: depozit frigorific pentru comercializarea şi depozitarea produselor din peşte, peşte congelat, pasăre congelată, ouă şi altele, situat în str. A. Tolstoi nr.12, spatiu ce apartine firmei. :: secţie de ambalare produse congelate amplasată la adresa de mai sus. :: transport internaţional de marfă, care se desfăşoară cu mijloace de transport proprii. :: spălatorie auto.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!