SOFER TAXI ARAD - se ofera cazare pentru soferii din alte judete in Arad

VERBITA SRL, cea mai mare companie de taxi din Arad, angajeaza soferi;

Cerinte:
- abilitati de comunicare si relationare cu clientii;
- facilitati de exprimare si de comunicare;
- adaptabilitate la interlocutori diferiti;
- seriozitate si profesionalism;
- varsta minima 21 ani;
- permis cat. B ( minim 2 ani);
- cu sau fara atestat taxi, sprijinim in obtinerea atestatului de taxi;
- punem la dispozitie un parc auto modern;
- folosim o aplicatie moderna pentru preluarea comenzilor.

Responsabilitati:
- sa respecte regulile de conduita si regulamentul intern al firmei;
- sa respecte legislatia rutiera;

Sediul companiei se afla in Arad, pentru angajatii din alte judete se ofera cazare;
Venituri medii de peste 2500 lei;
Informatii suplimentare la tel. 0722333297 sau la sediul SC Verbita SRL din Arad, Cal. Aurel Vlaicu nr.282, la Compania taxi.

Despre companie

VERBIȚĂ TAXI vă pune la dispoziție servicii de transport în regim de TAXI la cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism. VERBIȚĂ TAXI se remarcă prin nivelul ridicat al calităţii serviciilor pe care le desfășoară pe piaţa din Arad, convingându-vă prin promptitudine, ținută, decentă și profesionalism. Ne mândrim cu un dispecerat modern disponibil 24h/24h, notorietate pe piața de profil din Arad, șoferi profesioniști și manierați. VERBIȚĂ TAXI vă stă la dispoziţie cu o gamă largă de autovehicule foarte bine întreținute și verificate periodic din gama DACIA. Începând cu 2017, VERBIȚĂ TAXI a introdus și flota de Taxi-uri 100% ELECTRICE. Este un eveniment unic în România, VERBIȚĂ TAXI fiind singura companie de taxi care are în componență și taxi-uri 100% ELECTRICE! VERBIȚĂ TAXI vă pune la dispoziție și servicii de transport marfă prin cele 8 utilitare disponibile, inclusiv microbuze până în 3,5 tone, pentru transport marfă în condiții optime. Calitatea serviciilor VERBIȚĂ TAXI nu poate fi păstrată şi îmbunătăţită decât cu sprijinul DUMNEAVOASTRĂ, de aceea vă stăm la dispoziţie: Telefon reclamaţii: 0726 222 818 Fax: 0257.275.163 E-mail: taxi@verbita.ro

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!