SOFERI PROFESIONISTI in Ilfov

Candidatul ideal

Firma de transporturi agabaritice HOLLEMAN din Bucuresti angajeaza SOFERI PROFESIONISTI (C+E) pentru transport intern si international TUR-RETUR, nu tip Comunitate.

Veniturile financiare sunt onorabile, aproape de cele de pe comunitate, functie de anvergura activitatilor desfasurate.
Se conduce cu un singur sofer pe camion, toate autotractoarele sunt Euro 6, intretinute serios. Se incepe cu trailere usoare, dar se poate promova pe trailere mai grele unde veniturile sunt mai mari.

Cerem respect pentru meserie, seriozitate si respectarea regulilor si procedurilor specifice privind transporturile agabaritice.

La angajare, facem o testare, sa vedem daca soferul simte camionul, cunoaste regulile de baza ale meseriei (nu se cere sa stiti transporturi agabaritice sau sa detinenti atestatul de agabaritice, care se poate lua si dupa angajare).

Despre companie

Firma Holleman este una din firmele importante din Europa, in domeniul transporturilor agabaritice si grele, atat prin numarul de camioane specializate cu care opereaza, cat si prin cifra sa de afaceri. Holleman detine o flota diversa, incepand cu trailere usoare si terminand cu configuratii de module hidraulice care pot transporta sute de tone. Raspundem oricaror nevoi de transport, indiferent daca marfa este inalta, lata, lunga sau grea, ori are combinatii ale acestor caracteristici depasite. Activa pe piata romanieasca din 1997, Holleman s-a dezvoltat continuu si s-a specializat in transporturi tot mai complexe, atat interne, cat si in relatia Europa de Vest - Europa de Est, pe cai rutiere si navale. Potentialul uman al firmei Holleman este deosebit, echipa fiind formata din oameni experimentati, instruiti, disciplinati, care iubesc domeniul in care activeaza. Holleman a infiintat firme cu acelasi profil in toate tarile din jurul Romaniei, fiecare avand echipament de transport si management propriu. In plus, desfasuram actiivitati de relocari (mutari) industriale, instalari de echipamente diverse la sediul clientilor, folosind portale hidraulice de mare capacitate, tirfoare, trolee cu role, echipamente hidraulice de ridicare sincronizate si alte mijloae specializare de ridicare sau actionare in plan orizontal. In Romania, avem sediul pe Soseaua de Centura a Bucurestiului, la 2 km de intersectia cu Soseaua Giurgiului si 5 km de Soseaua Berceni.

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!