Soferi Profesionisti Europa in Ilfov

Candidatul ideal:

Firma de transporturi agabaritice HOLLEMAN din Bucuresti angajeaza SOFERI PROFESIONISTI pentru transport intern si international tur-retur.

Conditii financiare:

- pentru cursele externe (tur-retur) diurna poate sa ajunga pana la 88 eur net/ zi
- pentru cursele in Romania diurna poate sa ajunga pana la 185 lei net/ zi

Atentie, nu am intarziat, de 20 de ani, niciodata cu plata drepurilor salariale si suntem o firma importanta, in Romania si in Estul Europei. Se merge un singur sofer, pe masina, toate sunt Euro 6, intretinute serios.

Pretindem, in schimb, respect pentru meserie, seriozitate si respectarea regulilor si procedurilor specifice privind transporturile agabaritice.

La angajare, facem o testare, sa vedem daca soferul simte masina, cunoaste regulile de baza ale meseriei (nu se cere sa stiti agabaritice, nici sa aveti atestatul de agabaritice, care se poate lua si dupa angajare).

Trimite-ne CV-ul tau online!

Despre companie

Firma HOLLEMAN se afla pe Soseaua de Centura, nr. 29, Com. Jilava, Jud. Ilfov. In aceasta locatie, avem si un Service de Camioane, dotat la standardele cele mai avansate, care include spalatorie camioane si statie ITP. Suntem o firma Romano - Germana stabila, cu un viitor sigur. Avem parcare sigura pentru autoturismele soferilor, cat sunt plecati in cursa. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul firmei, www.holleman.ro.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!