specialist vanzari / ofertare in Bucuresti, Cluj Napoca

Ce vei face: 

  • Realizezi calculații pe baza specificațiilor și a planului individual al proiectelor
  • Intocmești necesarul de materiale având în vedere calcularea pierderilor dar și optimizarea acestora, conform stereotomie
  • Vizualizezi și prelucrezi detaliile și secțiunile în AutoCAD
  • Oferi soluții tehnice pentru optimizarea costurilor
  • Oferi detalii legate de specificațiile tehnice ale produselor, preț, termen de livrare
  • Creezi oferte negociind prețul de achiziție al produselor cu furnizorul de materiale și prețul serviciilor cu furnizorii de sevicii de montaj
  • Soliciți feedback-ul clientului și ii oferi suport tehnic pe parcursul analizei ofertei

De restul ne ocupăm noi! Îți vom oferi toate resursele necesare pentru a dobândi cunoștințe complete despre activitățile pe care le vei prelua.

Am aflat deja că îți dorești un mediu de lucru dinamic și eficient în care să te simți comfortabil. Dar nu numai asta, noi îți oferim si oportunitatea unei cariere pe termen lung, cu posibilități permanente de creștere și traininguri atât în țară, cât și în străinătate.

De la tine ne dorim să cunoști pachetul Microsoft Office si AutoCAD nivel mediu, să ai capacitatea de a comunica și învăța permanent, să stii limba engleza la un nivel bun, să ai atenție concentrată și răbdare.

Iar dacă pe langă toate acestea poți și să te integrezi într-o echipă formată din tineri ambițioși și inteligenti, atunci completează formularul alăturat, povestește-ne puțin despre tine și impresionează-ne cu CV-ul tău.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!