Sudor MIG/MAG/TIG (Olanda), 550 EUR net / săptămână in Olanda

 Vei beneficia de: un salariu de 550 EUR net / săptămână (40 ore lucrate/ săptămână); cazare asigurată și plătită de firma angajatoare, inclusiv cheltuielile de întreținere; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul olandez​; contract de mediere transparent cu Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe; posibilitate de a primi un avans după 40 ore lucrate; un spor de min. 25% pentru orele suplimentare; traducerea documentelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; Atribuțiile postului: pregătirea și verificarea aparatelor de sudură; potrivirea pieselor în vederea tăierii sau sudării; interpretarea și utilizarea documentației tehnice; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba engleză – la nivel conversațional; permis de conducere categoria B; cunoștințe de lucru după desenul tehnic; experiență în domeniu; Vrei un job? Contactează-ne la 0772 228 893, 0771 236 319, 0770 344 966 sau aplică mai jos. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite! Oferte curente: www.silverhand.ro Facebook: www.facebook.com/SilverhandRO Cursuri de engleză: https://silverhand.ro/lectii-de-limba-engleza-eveline/ 

Despre companie

Silverhand România este parte a Silverhand Group, o companie multinațională de încredere, lider pe piața europeană de recrutare, cu cele mai variate și atractive oferte de muncă în Europa! Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și rapiditatea noastră. Prin intermediul nostru primești un contract legal de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Germania. Echipa noastră te ajută să găsești rapid jobul ideal.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!