Tâmplar-renovări construcții rezidențiale in Olanda

Larex are peste 15 ani de experiență în plasarea și detașarea pesonalului specializat european. De asemenea, este cea mai mare agenție de detașare din Olanda în sectorul tehnic, construcții, metalurgie și vopsitorie.

Descrierea postului

În calitate de tâmplar sunteți responsabil pentru toate lucrările de tâmplărie obișnuite în proiect. Vă puteți gândi la proiecte de renovări în sectorul construcțiilor rezidențiale. Lucrările constau, în principal, în asamblarea și montarea ușilor, podelelor, ramelor, acoperișurilor, scărilor, tavanelor, pereților, pervazelor și/sau a altor structuri (din lemn).

Cerințele postului

Experiență de lucru relevantă în poziția de mai susÎn posesia permisului de conducere categoria BDețineți propriul transport (este un avantaj)Cunoașterea limbii engleze sau germaneÎnțelegeți desenele tehnicePuteți lucra independent

Ce oferă Larex Personeelsbemiddeling

Salariu între 490 și 540 euro net pe săptămână (în funcție de experiența dvs.)Indemnizație de călătorie (dacă este cazul)Plata săptămânală a salariuluiProiecte pe termen lung / siguranta locului de muncăCondiții de angajare conform Contractului colectiv de muncă al NBBU

În plus față de salariul specificat, veți primi de la noi:• Dreptul la pensie• Echipament de protecție individuală• Posibilitatea de a obține certificatul VCA

Aveți întrebări și doriți mai multe informații? Vă rugăm să contactați recrutorul nostru prin +31623122890 sau prin e-mail la recruitment@larex.eu.

Despre companie

Larex are mai mult de 15 ani de experiență în trimiterea și detașarea lucrătorilor europeni și este cea mai mare companie din Olanda în sectoarele de Inginerie, Construcții, Metal și Zugravi.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!