Tamplari navali - Olanda in Olanda

 Angajăm Tâmplari navali care să lucreze la construcții/ restaurare yachturi și vase de croazieră în Olanda. Ofertă și beneficii: - salariu de început 13 - 13,5 Euro net/ oră; - job full time, posibilitate de ore suplimentare; - cazare gratuită (o persoană în cameră) și mașină de serviciu în Olanda; - job stabil, contract pe termen lung; - contract românesc, detașare în Olanda cu formularul A1; - asigurare medicală în România și în Olanda; - echipament de lucru; - nu se percepe nicio taxă de angajare. Responsabilități: - producția de corpuri de mobilier și subansamble din lemn masiv în fabrică; - montarea și ajustarea de mobilier pe nave de pasageri, vase de croazieră și yachturi; - lucrări de modernizare, întreținere și ajustare cabine; - montaj de mobilier pe structură metalică. Cerințe: - minim 4 ani experiență în domeniu; - limba engleză, nivel mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (avantaj). Informații suplimentare la telefon/ WhatsApp 0722 455 583 sau 0734 458 410. 

Despre companie

Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!