Tehnician electro-mecanic in Piatra Neamţ

DESCRIERE JOB :

Electro-mecanic cu experienta in reparatii si intretinere utilaje industriale cu motoare termice sau electrice .Activitatea se desfasoara in atelierul firmei sau pe teren la solicitare .

 

CERINTE :

-experienta si abilitati tehnice

-carnet de conducere cat B

-implicare personala si initiativa

 

BENEFICII :

-salarizare fixa si bonusari

-program fix . Nu se lucreaza sambata .

-dotari specifice complete la dispozitie 

-specializari gratuite

-suport tehnic pentru toate produsele

Despre companie

INSTALCO GRUP SRL este membra a unei retele nationale de comert cu scule , utilaje si echipamente industriale , cu o experienta de 20 ani in domeniu si cu o prezenta importanta pe piata de profil din jud. Neamt . Implicarea deosebita si realizarile noastre pana la acest moment ne recomanda ca un partener de incredere pentru proiectele in care suntem angrenati . Firma se sprijina la acest moment pe un portofoliu bogat de clienti importanti si se straduieste sa sustina si sa perfectioneze standardul produselor si serviciilor oferite . Compania noastra va pune la dispozitie produse din domenii ca : scule electrice , compresoare, aparate de sudura, pompe, utilaje de constructii, utilaje industriale . Facem service , instalari si acordam consultanta pentru toata gama comercializata . Firma noastra are un personal de 8 angajati specializati si bine instruiti , ca urmare a trainingurilor si pregatirilor de specialitate la care au participat . Principala preocupare a companiei noastre este de a veni in intampinarea si sprijinul partenerilor nostri cu solutii pentru problemele cu care se confrunta in activitati specifice si de a asigura cea mai buna asistenta tehnica pentru gama de produse furnizata . Pentru a ne realiza acest deziderat ne alegem cu grija furnizorii si produsele pe care le comercializam .

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!