Tehnician electro-mecanic in Neamţ

DESCRIERE JOB :

Electro-mecanic cu experienta in reparatii si intretinere utilaje industriale cu motoare termice sau electrice .Activitatea se desfasoara in atelierul firmei sau pe teren la solicitare .

 

CERINTE :

-experienta si abilitati tehnice

-carnet de conducere cat B

-implicare personala si initiativa

 

BENEFICII :

-salarizare fixa si bonusari

-program fix . Nu se lucreaza sambata .

-dotari specifice complete la dispozitie 

-specializari gratuite

-suport tehnic pentru toate produsele

Despre companie

INSTALCO GRUP SRL este membra a unei retele nationale de comert cu scule , utilaje si echipamente industriale , cu o experienta de 20 ani in domeniu si cu o prezenta importanta pe piata de profil din jud. Neamt . Implicarea deosebita si realizarile noastre pana la acest moment ne recomanda ca un partener de incredere pentru proiectele in care suntem angrenati . Firma se sprijina la acest moment pe un portofoliu bogat de clienti importanti si se straduieste sa sustina si sa perfectioneze standardul produselor si serviciilor oferite . Compania noastra va pune la dispozitie produse din domenii ca : scule electrice , compresoare, aparate de sudura, pompe, utilaje de constructii, utilaje industriale . Facem service , instalari si acordam consultanta pentru toata gama comercializata . Firma noastra are un personal de 8 angajati specializati si bine instruiti , ca urmare a trainingurilor si pregatirilor de specialitate la care au participat . Principala preocupare a companiei noastre este de a veni in intampinarea si sprijinul partenerilor nostri cu solutii pentru problemele cu care se confrunta in activitati specifice si de a asigura cea mai buna asistenta tehnica pentru gama de produse furnizata . Pentru a ne realiza acest deziderat ne alegem cu grija furnizorii si produsele pe care le comercializam .

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!