Tehnician service domeniul IT in Cluj Napoca

 

Atributiile postului

  • montarea cablurilor si a echipamentelor de retea calculatoare si a echipamentelor de securitate.

Se asigura instruire pentru atributiile postului. In functie de cunostinte si aptitudini se ofera posibilitatea de dezvoltare ulterioara in cadrul companiei.
Se necesare la angajare cunostinte sau aptitudini tehnice si carnet de sofer categoria B. Se considera avantaj cunostinte tehnice superioare in domeniul IT hardware sau a sistemelor de securitate.

Locul de munca este situat in Cluj-Napoca, iar programul este de 8 ore zilnic, de luni pana vineri. Activitatea prestata necesita in mare masura deplasarea la clienti, in general in Cluj-Napoca si zonele limitrofe.

Experienta pe un post similar sau asemanator, constituie un avantaj pentru angajare.
 

Ofertă:

 

  • salariu negociabil in functie de experienta si de performante 
  • comisioane in functie de performanta
  • perfectionare ulterioara in domeniu
  • colectiv tanar 
  • mediu de lucru placut 
  • posibilitate de avansare in structura firmei 

     

Despre companie

Prezentă pe piața românească încă din anul 2007, Bad Dog Office Distribution este astăzi unul dintre principalii furnizori de soluții IT și telecomunicații pe segmentul business din Cluj-Napoca. Bad Dog Office Distribution se poziționează ca un furnizor de IT și servicii full-service, echipa fiind capabilă prin dimensiune și experiență să ofere toată gama de servicii IT necesare atingerii obiectivelor de business. De-a lungul timpului domeniul nostru de activitate s-a diversificat semnificativ adaptându-ne solicitărilor pieței precum și din dorința de a acoperi cât mai cuprinzător nevoile clienților noștrii. Calitatea lucrărilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea și specializarea personalului tehnic și operativ asigură satisfacerea celor mai exigente solicitări ale beneficiarilor, recomandând societatea Bad Dog Office Distribution ca una dintre cele mai competitive de pe piață.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!