Vanzator imbracaminte, brand River Woods in Ilfov

 

Cerinte post Experienta in vanzari articole de imbracaminte / incaltaminte Ocupantul postului trebuie sa se asigure de buna reprezentare a firmei si produselor pe care aceasta le promoveaza pentru marirea portofoliului clientilor. Competente personale: sa aiba insusiri de personalitate: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, sa aiba calitati psihice necesare (spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, capacitate de orientare in spatiu, capacitate de comunicare etc.); sa nu aiba antecedente penale sa fie apt din punct de vedere medical

 

 

 

Responsabilitati Pregatirea magazinului pentru activitatea de vanzare; Realizarea activitatii de vanzare, decorarea vitrinelor; Inventarierea si receptia marfurilor; Cunoasterea portofoliului de produse si servicii; Mentinerea si dezvoltarea unei relatii pozitive cu clientul; Consilierea clientilor si informarea acestora asupra produselor; Incasarea vanzarilor (cash/carte credit); Depunere numerar banca; Intocmirea de rapoarte de vanzari; Pastrarea magazinului in perfecta stare de curatenie si mercantizare .

Beneficii Salariu motivant, comision din vanzari. Asteptam sa primim CV-ul tau pe platforma mynextjob.ro

 

Despre companie

RIVER WOODS este un brand international de imbracaminte casual, care reflecta spriritul de viata Nord American. Fiecare colectie RIVER WOODS este o poveste vie despre familie, prietenie si bucuria de a trai. Stalpul care sustine filozofia RIVER WOODS este calitatea. RIVER WOODS foloseste cele mai inalte standarde posibil existente in selectia de materiale si metode de fabricatie.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!