Vanzator si specialist produse proaspete in Cluj Napoca

Ne completam echipa din magazinul Cora Cluj cu vanzatori si specialisti produse proaspete! Iti oferim: Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI. Ce ai de facut: vei aproviziona si vei aranja produsele pe raion, vei verifica calitatea, preturile si termenul de valabilitate al produselor, vei prepara produsele proaspete din sortimentatie respectand retetele de productie, vei asigura respectarea normelor de igiena in procesul tehnologic. Vei verifica produsele din punct de vedere calitativ si cantitativ inainte de scoaterea la vanzare, vei asigura necesarul de materii prime necesare productiei, te vei asigura de expunerea corespunzatoare produsele pe raion in acord cu nevoile clientilor. Calificarea in domeniu este un real avantaj! Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, aplica online sau suna la 0374160395. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!