Vopsitor cu experienta mdf/ lemn – atelier mobila in Bucureşti

Dorim sa angajam Vopsitor Mobilier (MDF, lemn) cu experienta la atelierul de mobila Settimo din Bucuresti, Sector 2, zona Colentina.


Cerinte :

-experienta minim 1-3 ani in domeniu
-punctualitate
-atentie la detalii
-capacitate de a invata repede
-seriozitate
-rapiditate

Descrierea postului :

-Vopsire MDF mat, lucios
-Vopsire si baituire lemn, furnir
-executarea lucrarilor la termenul stabilit
-comunicare si colaborare in echipa
-mediu prietenos
-stabilitatea locului de munca
-salariu atractiv corelat cu experienta - negociabil

Despre companie

Fiecare spatiu are identitatea lui, iar imbinarea cu succes a produselor face ca acesta sa fie fermecator, evocand stilul pe care fiecare il doreste. Excelenta, viziunea si durabilitatea sunt calitati ce formeaza bazele fiecarei propuneri venite din partea companiei noastre. Serviciile oferite acoperă o serie de domenii: Amenajari interioare, space planning; Concept si proiectare de mobilier; Productia si distributia de mobilier – spatii de locuit, spatii de birouri, publice, mobilier urban, spatii de joaca, mobilier scolar, mobilier HORECA; Distributie de scaune, fotolii si canapele; Distributie de tapet; Distributie de corpuri de iluminat; Consiliere specializată a clientului – GRATUITA Transport şi instalare - GRATUITA Garanţie şi postgaranţie asigurata

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!