Vopsitor/Pregatitor Auto Timisoara/ cu sau fara experienta in Timisoara

Infomunca recruteaza personal calificat sau necalificat pentru un Atelier Auto din Timisoara. Pogram de lucru de L-V 8-17 (pauza de masa de 45 de minute) S – alternativ 9-13

Se cauta: PREGATITOR SI VOPSITOR AUTO POST MECANIC AUTO POST ELECTRICIAN/DIAGNOSTICIAN AUTO POST CONSILIER CAROSERIE (RECEPTIONER PE PARTEA DE CAROSERIE) ALTE POSTURI ADIACENTE Se ofera: Bonusuri de performanta Relocare si cazare gratuita pentru cei din alte localitati Bonusuri de sarbatori Tichete cadou pentru zile de nasterii/ copii Voucher medical la o clinica privata Team building + alte bonusuri si benefii pentru angajat si famile.

Cerinte:

Experienta in domeniu este un plus, se accepta si persoane care vor sa invete o profesie noua Seriozitate Dexteritate, viteza de reactie Orientat spre calitate si realizari de performanta Abilitati de comunicare excelenta Spirit de observatie.

Rugam cei interesati sa aplice la anunt cu CV.

Despre companie

Infomunca este o agenție de recrutare și plasare a forței de muncă in străinătate și in țară. Având o experință de peste 10 ani in acest domeniu, agenția este recunoscută și acreditata de Ministerul Muncii din Romania. Peste 200 de angajatori cu care colaborăm și câteva mii de candidați plasați cu succes prin intermediul Infomunca in diferite țări și arii de activitate sunt realizările cu care ne mandrim și care ne recomandă. Scopul nostru este sa ajutam cat mai multi candidați să identifice cât mai usor job-uri potrivite calificării, așteptărilor și experienței lor.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!