ZUGRAVI GERMANIA 11,10€/ora + 20€/zi Diurna + cazare Gratis in Germania

ZUGRAVI GERMANIA 11,10€/ora + 20€/zi Diurna + cazare Gratis

 

JOB4LIFE recruteaza ZUGRAVI pentru diferite proiecte din Germania. Daca ai min. 2 ani experienta in domeniu si vorbesti limba germana, nu ezita sa ne contactezi!

 

Functii:

Zugravi cu experienta in aplicare tapet

Zugravi + glet + tencuiala

 

Oferta salariala: 11,10 €/ora + 20€/zi Diurna + cazare gratuita + utilitati la cazare + sporuri / ore suplimentare platite Locatie: Sigmaringen, Baden WürttembergData de start: Imediata

BENEFICII:

- Se ofera contract semnat si declarat in Germania;- Suport in gasirea unei cazari cat mai aproape de locul de munca;- Asigurare medicala - prin contract;- Posibilitatea obtinerii unui avans dupa 40 de ore lucrate;

 

CERINȚE:

- Un nivel minim A2 de limbă germană;

- Experiență de minim 3 ani în domeniu;

- Experiență aplicare tapet;- Permis auto - cat. B;

 

FARA TAXE • COMISIOANE!

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la:

☎ 0720 878 151 

 

Despre companie

Job4Life si-a inceput activitatea in anul 2012 ca si agentie de recrutare si plasare forta de munca in tara si strainatate. In decursul a mai bine de 6 ani de zile am reusit plasarea cu succes a candidatilor in tari precum: Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Scotia, Grecia, Norvegia, Cehia, Slovacia si Bulgaria. Agentia noastra a atins multiple domenii de interes precum: Horeca/Hotelier (Vase Croaziera); Medical; Constructii; Logistica & Transport; IT; Service Auto; Industrial. In incercarea noastra de a creste valoarea companiei, am cautat mereu sa avem o gama cat mai diversificata de oferte de munca, astfel incat fiecare candidat sa poata avea sansa unui loc de munca mai bun. In acest scop ne-am decis sa organizam o serie de Evenimente Nationale de Recrutare la care sa participe toti partenerii nostri din strainatate si sa oferim candidatilor sansa de a sta fata in fata cu ei, de a pune intrebari si a le dovedi cum si de ce merita o oferta de munca in compania lor. Agentia noastra organizeaza, de asemenea, periodic Sesiuni de Recrutare pentru partenerii nostri din domeniul Horeca/Hotelier - Vase de Croaziera. Fii sigur ca vei participa si tu pentru a obtine un loc de munca care iti va aduce pe langa castigul de bani si oportunitatea de a calatori, de a vizita cele mai frumoase orase si de a lega prietenii cu oameni de nationalitati si culturi diferite. FARA TAXE • COMISIOANE!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!