ZUGRAVI GERMANIA 11,10€/ora + 20€/zi Diurna + cazare Gratis in Germania

ZUGRAVI GERMANIA 11,10€/ora + 20€/zi Diurna + cazare Gratis

 

JOB4LIFE recruteaza ZUGRAVI pentru diferite proiecte din Germania. Daca ai min. 2 ani experienta in domeniu si vorbesti limba germana, nu ezita sa ne contactezi!

 

Functii:

Zugravi cu experienta in aplicare tapet

Zugravi + glet + tencuiala

 

Oferta salariala: 11,10 €/ora + 20€/zi Diurna + cazare gratuita + utilitati la cazare + sporuri / ore suplimentare platite Locatie: Sigmaringen, Baden WürttembergData de start: Imediata

BENEFICII:

- Se ofera contract semnat si declarat in Germania;- Suport in gasirea unei cazari cat mai aproape de locul de munca;- Asigurare medicala - prin contract;- Posibilitatea obtinerii unui avans dupa 40 de ore lucrate;

 

CERINȚE:

- Un nivel minim A2 de limbă germană;

- Experiență de minim 3 ani în domeniu;

- Experiență aplicare tapet;- Permis auto - cat. B;

 

FARA TAXE • COMISIOANE!

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la:

☎ 0720 878 151 

 

Despre companie

Job4Life si-a inceput activitatea in anul 2012 ca si agentie de recrutare si plasare forta de munca in tara si strainatate. In decursul a mai bine de 6 ani de zile am reusit plasarea cu succes a candidatilor in tari precum: Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Scotia, Grecia, Norvegia, Cehia, Slovacia si Bulgaria. Agentia noastra a atins multiple domenii de interes precum: Horeca/Hotelier (Vase Croaziera); Medical; Constructii; Logistica & Transport; IT; Service Auto; Industrial. In incercarea noastra de a creste valoarea companiei, am cautat mereu sa avem o gama cat mai diversificata de oferte de munca, astfel incat fiecare candidat sa poata avea sansa unui loc de munca mai bun. In acest scop ne-am decis sa organizam o serie de Evenimente Nationale de Recrutare la care sa participe toti partenerii nostri din strainatate si sa oferim candidatilor sansa de a sta fata in fata cu ei, de a pune intrebari si a le dovedi cum si de ce merita o oferta de munca in compania lor. Agentia noastra organizeaza, de asemenea, periodic Sesiuni de Recrutare pentru partenerii nostri din domeniul Horeca/Hotelier - Vase de Croaziera. Fii sigur ca vei participa si tu pentru a obtine un loc de munca care iti va aduce pe langa castigul de bani si oportunitatea de a calatori, de a vizita cele mai frumoase orase si de a lega prietenii cu oameni de nationalitati si culturi diferite. FARA TAXE • COMISIOANE!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!