Muncitori cu Experienta in AMENAJARI INTERIOARE in Galaţi

Firma cu experienta pe piata Constructiilor civile si industriale, cu multe proiecte in derulare, angajeaza Muncitori Calificati Necalificati cu EXPERIENȚĂ in AMENAJARI INTERIOARE, in Constructii civile (Case, Cladiri, Scoli, etc..) . AVANTAJE : * Salariu motivant, cu plata la ORA (4000 lei - 6000 lei) se plateste de 2 ori luna, bani in mana ; * Orele suplimentare se platesc ( pt urgente). * Carte de munca pe perioada nedeterminata ; * Se lucreaza un singur schimb; * Program lucru: L-V , 8 ore zi . Sambata NU se lucreaza. * Lucrarile se desfasoara DOAR in Galati ; * Siguranta locului de munca, inclusiv IARNA; (avem de lucru si Iarna !!!); * Posibilitate de PROMOVARE pentru cei statornici ! Cerinte candidat: - sa aibe experienta peste 5 ani in domeniu; - sa cunoasca si sa stapaneasca bine meseria lui; - certificat calificare in domeniu ( optional); - dorinta de munca; - capacitate de lucru in echipa; - seriozitate si respect. Locuri LIMITATE !!!  Asteptam CV-ul tau.

Despre companie

Companie din GALATI cu experienta de peste 10 ani in domeniul CONSTRUCTIILOR Comerciale si Industriale oferim Servicii de Consultanta si Executie pentru : ▫️ ✅ FAȚADE CLĂDIRI : - clasice : Tencuială decorativă, Praf de piatră, etc ... - moderne din sticla : Pereti Cortina; - Fatade Ventilate moderne și eficiente energetic : Placări cu AlucoBOND, HPL/TRESPA, Fibrociment, Plăci Ceramice, Piatra naturala, Granit. ✅ Amenajari interioare & exterioare pentru Cladiri, Spatii Comerciale, Hale industriale, Hale comerciale, Containere Modulare, ; ✅ Constructii CASE si CLADIRI la Rosu/ Gri / Gata . ✅ Consolidări și reabilitări CLADIRI ;

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!