Montator Fatade AlucoBOND, HPL, Pereti Cortina in Galaţi

Firma de constructii din Galati cu vechime de 10 ani pe piata Constructiilor angajeaza Montator Fatade AlucoBOND, HPL, Pereti Cortina CERINTELE POSTULUI : -sa aiba experienta min 3 ani in Montaj FATADE ( AlucoBOND , HPL, Pereti Cortina, ....) . -calificare autorizata ca Montator fatade si pereti cortina ( constituie avantaj, dar NU obligatoriu); - disponibilitate la deplasari in apropiere, minim 50% din timpul de lucru lunar; - disponibilitate de a lucra pe schela, maxim etaj 2 ; -Dorință de a învăța perfecționa ; -sa cunoasca si sa stapaneasca bine meseria lui; -Atentie la detalii ; -capacitate de lucru in echipa; -seriozitate si respect; -punctualitate ; -domiciliu in orasul Galati. CONDITII: -Oferim salariu MOTIVANT si bonusuri in functie de rezultate; -Salariu in functie de ora lucrata si realizari , bani in mână ; - Orele suplimentare se platesc ( pt urgente); - Salariul poate sa creasca in functie de performante ; - Toate zilele libere acordate de statul roman sunt respectate ; - Beneficii in functie de: productivitate, calitate, seriozitate ; - Angajam cu contract de munca pe perioada nedeterminata; - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale; - Program lucru: 8 ore , L-V.

Despre companie

Companie din GALATI cu experienta de peste 10 ani in domeniul CONSTRUCTIILOR Comerciale si Industriale oferim Servicii de Consultanta si Executie pentru : ▫️ ✅ FAȚADE CLĂDIRI : - clasice : Tencuială decorativă, Praf de piatră, etc ... - moderne din sticla : Pereti Cortina; - Fatade Ventilate moderne și eficiente energetic : Placări cu AlucoBOND, HPL/TRESPA, Fibrociment, Plăci Ceramice, Piatra naturala, Granit. ✅ Amenajari interioare & exterioare pentru Cladiri, Spatii Comerciale, Hale industriale, Hale comerciale, Containere Modulare, ; ✅ Constructii CASE si CLADIRI la Rosu/ Gri / Gata . ✅ Consolidări și reabilitări CLADIRI ;

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!