AGENT DE TURISM in Bucureşti Sectorul 2

Suntem o agentie de turism franciza Paralela 45 cu 3 puncte de lucru in Bucuresti si vechime in domeniu si cautam un coleg/colega cu minim de experienta in turism si abilitati in domeniul vanzarilor.

Avem nevoie de o persoană care sa se angajeze pentru o perioadă lungă alaturi de noi așa că responsabilitatea este un punct forte, dar si bunele abilități de comunicare, precum și cunoștințele de operare in sistemele de rezervari ale principalilor touroperatori.

Responsabilitati:
- vanzarea pachetelor de servicii turistice interne si externe
- vanzari de bilete avion (curse de linie si low-cost)
- intocmirea documentelor fiscale si de calatorie
- gestionarea comenzilor atribuite incluzand toate procesele necesare finalizarii unei rezervari: confirmare disponibilitate, verificarea incasarilor, procesarea rezervarilor catre furnizori, verificare status rezervari in sistemele furnizorilor, rezolvarea situatiilor de infirmare prin propunerea de alternative clientilor, confirmare de rezervare finala catre client, trimiterea documentelor de calatorie, a informarilor de plecare, rezolvarea situatiilor de overbooking.

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!