Angajam Echipa de Izolatori cu experienta pentru proiect in Olanda in Olanda

 Angajăm Echipă de Izolatori cu experiență pentru proiect în Olanda. - Număr maxim de persoane în echipă: 3-4 izolatori - Domeniu: construcții civile, izolații cu vată minerală Ofertă și beneficii: - salariu de 12,50 Euro net/ oră; - program de lucru full-time; - posibilitate de ore suplimentare; - job stabil, pe perioadă nedeterminată; - angajare cu contract românesc, detașare prin formularul A1; - cazare gratuită (o persoană în cameră); - mașină de serviciu în Olanda; - echipament de lucru. Cerințe: - minim 1 an experiență ca izolator, preferabil să mai fi lucrat cu vată minerală; - limba engleză la nivel conversațional (minim o persoană din echipă); - permis de conducere cat. B (minim o persoană din echipă). Responsabilități: - se lucrează pe proiecte de construcții civile, izolații interioare și exterioare; - pregătirea suprafețelor pentru izolare; - măsurarea, tăierea și aplicarea vatei minerale; - posibilitate de lucru la înălțime. Informații la 0734 458 410/ 0722 455 583. 

Despre companie

Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!