Angajam Electricieni cu experienta pentru proiecte in Germania in Străinătate, Germania

 Angajăm Electricieni cu experiență pentru proiecte în Germania (lucrările sunt pentru magazine, hoteluri, clădiri de birouri sau fabrici). Contracte pe termen lung, Responsabilități: - execuția instalațiilor electrice, tensiune joasă și medie; - trasare de cabluri electrice; - montare lămpi de iluminat în hale industriale și construcții civile; - montaj panouri electrice; - controlul și revizia instalațiilor electrice conform planului - se lucrează individual și în echipă; - la anumite proiecte, lucru la înălțime (pe nacelă). Cerințe: - studii de specialitate absolvite; - 3+ ani experiență practică ca electrician; - cunoștințe de lucru după plan; - limba engleză la nivel conversațional/ mediu (obligatoriu); - cunoașterea limbii germane constituie avantaj; - permis de conducere cat. B (avantaj); - persoană dinamică, motivată, responsabilă, autonomă. Beneficii: - salariu 2200 - 2400 Euro net/ oră; - program de lucru full time, posibilitate ore suplimentare; - cazare gratuită și mașină de serviciu în Germania; - angajare cu contract în România, detașare în Germania cu formularul A1; - contract pe perioadă nedeterminată; - asigurare medicală și echipament de lucru; - asistență permanentă din partea angajatorului. Informații la telefon 0734 458 410 (L-V, 09:00-17:30). 

Despre companie

Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!