Director financiar-contabil in Caras-Severin

Spitalul Orășenesc Oravița, cu sediul în Oravița, organizează concurs/examen în conformitate cu prevederile Legii nr. 95/2006 – privind reforma în domeniul sanitar, cu modificările și completările ulterioare și O.M.S. nr. 954/2017 pentru modificarea anexei la O.M.S. nr. 284/2007 privind aprobarea Metodologiei-cadru de organizare și desfășurare a concursurilor/examenelor pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director din spitalele publice, pentru ocuparea funcției specifice comitetului director de director financiar-conlabil.

Criteriile generale:

  • au domiciliul stabil în România;
  • nu au fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătura cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea;
  • au o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate;
  • nu au vârsta de pensionare, conform prevederilor legale în vigoare.

Criteriile specifice:

  • sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic;
  • au minimum 6 ani vechime în specialitatea respectivă;
  • dețin certificat de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului european de conturi.

Proba scrisă are loc în data de 11.11.2020, susținerea proiectului de specialitate în 12.11.2020, interviul de selecție în 13.11.2020.

Înscrierile se fac până în data de 04.11.2020, ora 12.00, la sediul spitalului.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!