Frizeri si Coafeze in Galaţi

Twenty Two Studio angajeaza frizer si coafeza in regim de colaborare prin scaun inchiriat sau cu angajare directa cu carte de munca.
 

Ce oferim : 

- Salonul de top din Galati, remobilat si redecorat dupa ultimile standarde , situat in centrul orasului , vis-a-vis de Finante -Banci.
- Conditii de munca in care angajatul beneficiaza de cele mai bune dotari ale unui salon de profil.
- Un loc de munca stabil , de durata , in care angajatul este respectat si beneficiaza de toate beneficiile conferite prin legea muncii: asigurari medicale si sociale, carte de munca , salarii platite pe loc de companie in cazuri de probleme medicale sau acces gratuit la aceste servicii medicale, cursuri de perfectionare, etc )
-Salarizare peste media altor saloane.
 

Ce cautam :

- Profesionisti ai domeniului care cauta in primul rand confortul si siguranta locului de munca, un job sigur si de lunga durata .
- Incepatori ai domeniului care inteleg ca realizarile mari vin impreuna cu seriozitate , perseverenta , comunicativitate si dorinta de a invata de la colegii profesionisti

- Incepem prin a primi anuntul tau online.

 

Despre companie

Un Lounge Barber Shop & Beauty Studio se concretizeaza chiar acum in Galati. Ideea este una noua dar simpla si se bazeaza pe acelasi concept care reuseste in marile orase din Europa sau America ,sa defineasca pe deplin look-ul oricarui client - femeie sau barbat.Professional Workshops. Twenty Two Studio este structurat in trei zone distincte : Frizerie barbati ; Styling Women's Hair & Make-up Events ; Ingrijire Personala(cosmetica,manichiura,pedichiura).Toate serviciile si produsele profesionale sunt oferite la preturi fara concurenta.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!