Inginer constructor in Bucureşti Sectorul 2

Iprolam S.A. angajeaza Inginer Constructor in Bucureşti Sectorul 2 cu program Full-Time, experiența minimă recomandată este de 1 an. Salariul este Negociabil. Locul de munca este incadrat in departamentul Constructii Civile iar industria jobului este Construcţii. Angajam: - Inginer Constructor pentru structura de rezistenta in activitatea de proiectare, cu domiciliul in Bucuresti. Experienta in domeniul proiectarii structurilor metalice. - Inginer Instalatii pentru constructii in activitatea de proiectare. Absolvent al Universitatii Tehnice – Facultatea de Instalatii; Experienta 1-3 ani; Va rugam aplicati la acest anunt pe mynextjob cu CV-ul dvs.

Despre companie

IPROLAM SA a fost infiintat ca o necesitate a economiei pentru reconstructia, modernizarea si dezvoltarea metalurgiei prelucratoare romanesti – la 1 IUNIE 1959 –prin unirea proiectantilor specialisti proveniti din sectorul “tevi” de la Uzinele REPUBLICA si IPROMET din Bucuresti. IPROLAM S.A. este in prezent o companie privata recunoscuta in tara si strinatate, avand marca si domeniul de activitate inregistrate la Institutul de marci de la Geneva pentru calitatea lucrarilor realizate, pentru calitatea personalului sau, pentru promptitudinea finalizarii tuturor lucrarilor angajate.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!