Inginer Frigotehnist / Frigotehnist in Bucuresti

Cine suntem

Noi suntem Life Art Distribuție, lideri pe piața de servicii de (și nu numai) din România. Avem o experiență de peste 12 ani și suntem într-o creștere continuă – avem o creștere a cifrei de afaceri de peste 60% în ultimii 2 ani.

Avem o viziune spre care mergem conduși de niște valori puternice pe care le poți vedea .

 

Cine ești

Ești frigotehnist cu experiență minimă de 2 ani. Ești energic, ambițios, autodidact cu deschidere către nou. Ești o persoană morală și cu etică excelentă de lucru.

Îți place să lucrezi în echipă și ai abilitatea de a coordona o echipă și proiecte tehnice. Ești o persoană organizată.

Ai permis de conducere categoria B, ești dispus la deplasări ocazionale prin țară și ești oricând gata să-ți sumeți mânecile și să treci la treabă.

Dacă nu ți-e frică de provocări constante și îți place să găsești soluții creative, te așteptăm în echipa noastră.

Ce vei face

-       Întreținerea aparatelor și echipamentelor de climatizare și uscare

-       Montare, demontare, instalare și organizare aparatură

-       Intervenții și service-reparații pentru echipamente

-       Deplasări în țară

 

 

Ce îți oferim

Salariu atractiv (3500 lei) + bonuri + cursuri + bonusuri + echipă faină + posibilitate ore suplimentare.


Despre companie

Life Art Distributie, in cei peste 10 ani de activitate, a servit mii de clienti pe piata din Romania, prin produsele si serviciile oferite din domeniul tratarii aerului (dezumidificare, climatizare, umidificare, dezumidificare si purificare). Life Art Distributie este reprezentantul in Romania a unor branduri de top din Europa pentru produse de tratare a aerului: - Umidificatoare si purificatoare de aer VENTA - Germania, - Purificatoare de aer AIRFREE - Portugalia, - Dezumidificatoare casnice, profesionale si industriale AERIAL - Germania, - Dezumidificatoare profesionale si industriale FRAL - Italia, - Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina HEYLO - Germania, - Ventilatoare pentru constructii HEYLO - Germania, - Aparate de masura a temperaturii si umiditatii GANN - Germania, - Racitoare de aer SYMPHONY - India. Life Art Distributie ofera servicii de inchiriere a echipamentelor mobile de climatizare pentru uscare, incalzire, ventilare in constructii, racire-incalzire hale, corturi, cladiri, interventii pentru inundatii si altele. Life Art este un partener de incredere si alegerea numarul 1 pentru mai multe companii importante: - Firme de constructii: Bog’Art, Erbasu, Terra Gaz, Terra Nova, Magnum Expert Building, Ascon, Baneasa Developments, ProTV, Somet, A&DPharma, FarmaVet si multe altele. - Organizatori de evenimente (Neversea, Untold). - Asociatia Montatorilor de pardoseli din Romania; VIZIUNE: Vrem sa fim sursa cea mai competenta prin care romanii sa beneficieze de un aer curat, sanatos si proaspat la ei acasa si la locul de munca. MISIUNE: Oferim romanilor solutii si servicii de tratare a aerului si control al umiditatii la cel mai inalt standard. VALORI: Valorile echipei Life Art reflecta ce credem, ce promovam si ce traim. Integritate - suntem corecti, sinceri, avem un comportament etic si suntem deschisi. Suntem de incredere si inspiram incredere. Excelenta - incercam mereu sa depasim asteptarile si sa performam pentru clientii nostri. Unitate - echipa se bazeaza pe comunicare, toleranta si ajutor, intr-un mediu placut si pozitiv, dar motivator si axat pe dezvoltare. Responsabilitate sociala - promovam imbunatatirea calitatii vietii si protejarea mediului si constientizam oamenii de importanta acestora. Impact pozitiv - dorim sa oferim nu doar simple servicii, ci adevarate experiente care sa aiba un impact pozitiv in vietile clientilor nostri.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!