Izolatori tevi (izolatii navale/ civile) - Olanda in Străinătate

Angajăm Izolatori țevi pentru proiecte în Olanda. Se lucrează cu spumă PIR, Armaflex, vată minerală, pentru diverse proiecte în domeniul naval, civil sau industrial. Dacă aveți experiență în izolații navale sau civile și sunteți în căutarea unei oportunități de lucru într-un mediu dinamic și stimulant, aceasta ar putea fi poziția perfectă pentru dvs. Responsabilități: - Aplicarea materialelor izolatoare pe diferite tipuri de conducte conform specificațiilor tehnice: Armaflex, spumă PIR, vată minerală, după caz; - Lucrul în echipă pentru a asigura finalizarea proiectelor în termen; - Respectarea standardelor de siguranță și a regulilor de lucru; - Eliminarea stratului vechi de izolație de pe țevi, în caz de reparații. Cerințe: - Experiență anterioară în izolații navale sau civile; - Abilități bune de comunicare și lucru în echipă; - Atenție la detalii și capacitatea de a urma instrucțiuni precise; - Flexibilitate și capacitatea de a lucra în diverse medii de lucru; - Limba engleză la nivel conversațional/ mediu (obligatoriu); - Permis de conducere cat. B (obligatoriu). Beneficii: - Program de muncă full-time; - Cazare asigurată gratuit; - Mașină de serviciu asigurată; - Contract pe termen lung; - Angajare cu contract românesc, detașare cu formularul A1; - În România se plătesc taxele și contribuțiile la stat; - Asigurare medicală în România și în Olanda; - Nu se percepe nicio taxă de angajare. Veți avea șansa de a lucra la proiecte variate și interesante, care vă vor permite să vă perfecționați abilitățile și cunoștințele în domeniu. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem și să discutăm mai multe despre cum vă puteți alătura echipei noastre! Informații telefon/ WhatsApp: 0734 458 410.

Despre companie

Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!