Lucrător polivalent - Cora Urban in Bucuresti

Cora caută colegi aflați la început de carieră, motivați să se dezvolte într-un mediu competitiv! Îți oferim: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată Program de lucru în schimburi, 8 ore/zi, 5 zile / săptămână (inclusiv în weekend-uri) Program de lucru part time Formare profesională la locul de munca Prime variabile Posibilitatea obținerii unui bonus de performanță Ce ai de făcut: te asiguri de prezența și semnalizarea produselor la raft, încasezi contravaloarea produselor, închizi și/sau deschizi magazinul pe schimbul tău. Postul este disponibil în locațiile din: Str. Tineretului nr. 17, Bulevardul Ion Mihalache nr. 40, Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 56 - 58, Bulevardul Ghencea nr. 34, Bulevardul Liviu Rebreanu nr. 13. Haide în echipa noastră!  pt mai multe infoermatii te rugam sună la 0758.013.417!

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!