Operator pentru productie in Oradea

Techtex, din Oșorhei, lângă Oradea, este în căutare de operatori echipamente și utilaje pentru secția de producție material textil nețesut.

CANDIDATUL IDEAL

- Absolvent studii medii;

- Cunoștințe/ abilități de operare utilaje;

- Experiența pe o poziție similară reprezintă un avantaj;

- Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi - 4 formații de lucru.

RESPONSABILITĂȚI

- Operarea eficientă şi în siguranţă a echipamentelor şi maşinilor în scopul realizării planului de producţie;

- Activități de pornire/ oprire/ alimentare și supraveghere a funcționalității liniei de producție;

- Curățarea benzii și pregătirea suporturilor necesare pentru rolele de material finisat;

- Înfolierea, etichetarea și aranjarea rolelor;

- Execuția de reglaje, verificarea și urmărirea fișei tehnologice.

Oferim un mediu de lucru profesional și condiții optime de lucru; suport pentru instruire de specialitate pe specificul companiei, iar transportul de la si la locul de desfășurare a activității este suportat de companie.

Candidatii interesati sunt rugati sa aplice cu un CV complet la acest anunt.

 Detalii: 0786813466 sau 0785168105

Despre companie

Compania TECHTEX a fost înființată în octombrie 2017 și se bazează pe experiența îndelungată, competența și investițiile Grupului TAPARO, a cărui membră este, în textile tehnice nețesute. TECHTEX este prima companie românească care a produs măști și echipamente de protecție, precum și singurul producător de material filtrant și de material nețesut din polipropilenă, din Romania. Producția de material textil nețesut, de echipamente de protecție sanitară și de igienă se desfășoară în trei locații din Oșorhei, jud. Bihor, Târgu Lăpuș și Cicârlău, jud. Maramureș. Mai multe informatii despre produsele companiei și planurile de dezvoltare pot fi accesate pe www.techtex.ro https://dralbert.ro/ Urmărește aici posturile vacante din cadrul companiei și alege opțiunea cea mai potrivită pentru cariera și viitorul tău profesional: https://www.techtex.ro/jobs/

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!