Operatori programatori CNC - lucru in Finlanda in Finlanda

Cautam operatori  programatori CNC pentru lucru in Finlanda. Posturile se afla in orase diferite, pe teritoriul Finlandei. De aceea specificatiile si salariile difera, in functie de fabrica si locatie. Cautam in mod special candidati care sa poate efectua atat partea de operare cat si partea de programare in mod individual pe masinile CNC (programare direct pe masina precum si programare pe calculator) si cu experienta mai ales cu FANUC, MAZAK si Mastercam. Majoritatea contractelor sunt pe termen lung, lucrul se face de obicei in schimburi si se ofera bonusuri, in functie de schimbul lucrat. Ne ocupam de efectuarea demersurilor necesare atat pentru inchirierea unei locuinte la un cost cat mai avantajos si cat mai aproape de locul de munca cat si pentru inchirierea unui autoturism sau gasirea unui alt mijloc de transport (daca locul de cazare este mai departe de 5-6 km de locul de munca). Returnam costurile de calatorie catre Finlanda, de pana la 150 de euro, dupa implinirea perioadei de proba, in baza biletelor si documentelor de calatorie pastrate.

Asteptam CV-urile dvs. in limba ENGLEZA, preferabil pe e-mail. Nu primim CV-uri in limba romana deoarece selectia este facuta de partenerii finlandezi. Multumim pentru intelegere!

Cerinte:

Experienta in utilizarea masinilor CNC minim 5 ani. Detalii despre  centrele CNC cu care ati lucrat (tipul de CNC: strung, freza, centru de prelucrare) si sistemul dе operare utilizat pe fiecare (Fanuc, Mazak, Heidenhein, Okuma). Detalii precum materialele utilizate (otel, aluminiu, lemn etc), tolerantele cu care ati lucrat (microni, zecimi, sutimi), marimea pieselor produse si tipul dе productie (ex. prototip, serie mica, serie mare etc) sunt foarte importante si asigura mai multe sanse pentru a fi selectat! Informatii privind capacitatea dе a executa partea dе operare, setare si programare pe masinile CNC. Cunostintele CAD/CAM sunt un plus Limba engleza la nivel conversational sau cel putin intermediar

Va rugam sa va asigurati ca in CV apar informatii privind fostii angajatori si perioadele corespunzatoare, masinile CNC utilizate si sistemul de operare de pe fiecare. Multumim pentru intelegere.


Despre companie

We are a Finnish company located near the city of Lappeenranta in eastern Finland. We are sure that our expertise and professionalism will spur development and bring benefits to all parties involved. Our team is made of experienced and educated shareholders, focusing our energies on becoming a trustworthy supplier of quality human resources services. Our goal is to understand our clients’ requirements, as we believe that the key to long and prosperous collaboration is found in matching the skills and talent of particular worker candidates to the specific needs of our clients, thereby adding value to their business. We also know that each candidate is searching for a suitable job in a company that helps them grow and improve their skills, taking them to a higher level, making their work become their passion. The jobs we offer are located in Finland. The CVs must be in English. CVs in Romanian language are not accepted!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!