Responsabil (Supervizor) Tehnic in Constanţa

Candidatul ideal

Cunostinte (nivelul de studii/educatie): Absolvent cu studii superioare tehnice

Cerinte specifice:

• Experienta in functii tehnice de 3-5 ani
• Autorizatie ISCIR pentru RSTVI - avantaj
• Cunostiinte in domeniul managementului operational;
• Cunostiinte tehnice in domeniul constructiilor si instalatiilor, utilajelor din hotel si alimentatie pubica;
• Cunoasterea caracteristicilor tehnice de functionare a utilajelor din hotel si alimentatie publica si masuri de intretinere si remediere a defectiunilor ;
• Cunostiinte privind normele SSM SI SU
cunostinte privind normele PSI
• Cunostinte privind Normele de Protectie Civila
• Abilitati de „customer care”
• Responsabilitate, receptivitate, rapiditate in structurarea informatiilor

 

Descrierea jobului

Descriere Post :

Supervizorul tehnic tine evidenta cladirilor, instalatiilor si echipamentelor din dotarea unitatii in vederea asigurarii intretinerii, reparatiilor curente si capitale. Urmareste, propune, realizeaza, dispune masuri invederea executarii corecte si la timp a lucrarilor aprobate, asigurand desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatilor tuturor departamentelor din unitate din punct de vedere tehnic avand drept scop final satisfactia clientilor.

 

Despre companie

Continental Hotels SA are o tradiție de aproape 30 de ani pe piața turistică din România. Încă de la început obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. În prezent Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, business și economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE. Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri hoteliere proprii: Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele) precum și cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental. Orașele în care Continental Hotels este prezent sunt: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Tîrgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1860 de camera în 8+4 unități hoteliere. Pentru mai multe informații, vizitează continentalhotels.ro sau urmărește-ne pe Facebook.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!